Tot per un instant

Tot en un instant.

Vista espectacular de Barcelona des del Turó de la Rovira, un lloc que encara no coneix gaire gent i cal aprofitar ara. És una vista a 360º de Barcelona. Això sí feia un fred que pela al Novembre. La Torre Agbar anava canviant de colors i fent figures, tot un espectacle. Us adjunto una mostra de les fotos.

Turó de la Rovira - Pintant una mica... Turó de la Rovira - Mirant a mar Turó de la Rovira - Mirant el Tibidabo Turó de la Rovira

Recordant com pintar fotografies de nit del curs de fotografia, molt recomanable, d’ ACAI Sabadell. Escola de foto i pintura amb el professor Ricardo Guixá.

Fotos fetes amb una Nikon D40 (ja no es fabrica! però m’ha donat força rendiment) amb objectiu 18-55mm, trípode i flash en slow-rear. ISO 100 amb exposicions variables de 2″ a 15″ i f5 (amb compensació -1,3ev). Edició amb Aperture (lighten, recovery, shadows, highlights, sharpen, definition, crop…) i queda força bé.

Dedicat al Marc, el Jordi i la Clara. Turó de la Rovira

(25+25+22+21+17=110 pura matemàtica)

 

 

 

Pintura