About

Aquest és el meu blog, sempre fent cuina. Inclourà articles de fotografia, tecnologia, emprenedoria i, el meu darrer somni, sobre eSalut i benestar.

Som emprenedors i hem creat la primera empresa de serveis d’infermeria a domicili amb suport de telemonitorització i una plataforma web. Podeu seguir-nos també a isalutacasa.com

This is my blog, always doing some cooking. It will include post related to photography, technology, entrepreneurship and my latest dream, about eHealth and well-being.

2 thoughts on “About

 1. HOLA! ENHORABONA DONCS REALMENT ESTA MOLT BEN FET!!! ES ATRACTIU I NOVEDOS. EL QUE TROBO A FALTAR ES LA MANERA DE CONTACTAR AMB VOSALTRES; NO SE UN NUMERO DE TELEFON. POTSER ES TONTO, PERO HI HA GENT QUE ENS PERDEM UNA MICA ON LINE.
  L’ENTREVISTA, ELS CONSELLS…..TOT MOLT BE. ANIMS I ENDAVANT
  TERESA M

  • Moltes gràcies Teresa M ! Tens molta raó i com que anem de pressa encara no tenim la pàgina web completa. Això és el meu ‘blog’ per començar a crear articles, a la pàgina http://www.isalutacasa.com, que encara no està acabada, hi hem posat una pàgina de ‘en construcció’ un correu de contacte isalutacasa@isalutacasa.com i un Nº de telèfon 902 070 653
   El que certament volíem eren els vostres comentaris sobre els articles i t’ho agraïm molt !
   Antoni i Anna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s