Gran Paradiso 4.061m

Per fi, ha caigut un 4.000, pensava que ja no tindria l’oportunitat. Amb molta il·lusió el 2 de Juliol vam fer el Gran Paradiso 4.061m tot i la boira i el temps que no acompanyaven. Un bon entrenament, bons companys i el suport amb un guia experimentat. No és un cim que requereixi molta tècnica però cal anar encordats, grampons i piolet.

Gran paradiso 4.061m

Gran paradiso 4.061m (Vall Aosta)

El tram final sí que requereix assegurar-se per arribar a la Madonna, nosaltres vam decidir que degut al mal temps els darrers 15m no fossin crítics, tornar sempre és més important, i el cim el podem donar per ben assolit.

Gran Paradiso 4.061m

Gran paradiso – Rifugio Vittorio Emanuele 2.735m

Hem fet +2100m/-2100m acumulats des del parking de Pont Breuil fent nit al Rifugio Vittorio Emanuele. La pujada del divendres es va fer molt ràpida, en 2h10, en teníem moltes ganes d’arribar. El dissabte ens vem llevar cap a les 3h30 per esmorzar a les 4h i a les 4h45 comencem a caminar cap el Gran Paradiso amb les primeres clarianes del dia. Pujem força ràpid, tenim la cota de neu força avall i això ens fa avançar més ràpid amb els grampons. Fem cim a les 9h15 i cap avall ràpid, a un company se li va glaçar l’aigua del tub de la camelback!! HI havia boira, vent, i probabilitat alta de turmenta. Tornem al refugi cap a les 12h15. Estem força contents! Per alguns, començant per mi, és el primer 4.000m.

Música: “Rock & Roll” Els Catarres; “El gran salt” Manel; “Vola amb mi” Els Catarres

Expedicionaris: Jolis, Toni M, Manel, Òscar, Ferran, Jaume, Gerard, Josep, Antoni

Un parell de fotos de la pujada al Puigmal a l’Abril d’entrenament:

Fontalba-Puigmal-Núria-Fontalba entrenament conrdades Gran Paradiso

Fontalba-Puigmal-Núria-Fontalba

Fontalba-Puigmal-Núria-Fontalba entrenament conrdades Gran Paradiso

Fontalba