Fem una bogeria?

Fem una bogeria? Això és el que la meva filla em va dir l’altra dia i l’hem feta, sí senyor, avui mateix el darrer dia de l’any 2012.

 

7H46: el dia està despertant i l'any 2012 es comença a despedir
7H46: el dia està despertant i l’any 2012 es comença a despedir

Avui ens hem llevat a les 6h del matí per veure la sortida del sol des de dalt de La Mola!

Feia fred, el termòmetre del cotxe marcava menys de 3º quan sortíem i a dalt, amb el vent afegit, la sensació de fred era forta. No hi havia ningú quan hem arribat a les 7h42, bé per ser més exactes hi havia les mules pasturant.

són les 7h41

són les 7h41

És una sensació estranya no trobar-te ningú a dalt, la casa tancada, no obren fins a les 10h els dies feiners. Just abans d’arribar a dalt, ens hem trobat un excursionista que duia dos bastons i un frontal molt potent, baixava ràpid, per un moment gairebé som els primers avui d’arribar a dalt abans que ningú més. Tot i això el mèrit és ben nostre, hem pujat sense lots. La lluna, que va ser plena fa uns dies, avui encara il·luminava molt el camí i els ulls s’hi han acostumat de seguida. Caminant de nit i amb la lluna minvant, el camí se’ns ha fet més curt i en un no res ja érem a dalt.

Després han arribat un parell de corredors de muntanya: pim-pam, arribar i tornar a baixar.

Quan jo pujava de petit semblava que pugéssim al Montblanc: botes de muntanya, motxilla grossa, menjar, carmanyola i tot un dia per endavant. Ara puges i baixes, si ho fas corrent, en una hora. Com vem sentir al refugi de la Restanca a la Vall d’Aran a un corredor professional: de tant còrrer no veus ni tan sols per on has anat.

Ja hem fet la bogeria de final d’any 2012, ara només ens toca acabar-lo bé a les 12h de la nit i demà començar un altra cop, perquè demà el sol tornarà a sortir, una miqueta més tard, però allà dalt de ben segur que hi tornarà a ser per escalfar-nos com cada dia.

Aquest any he començat aquest blog i n’estic força content. Com m’ha comunicat la gent de WordPress, es necessitarien 7 viatges d’un Boeing 787 per portar la gent que ha vist el meu blog en un total de 1700 vegades al 2012. He afegit 30 posts i carregat 147 fotografies, a un ritme de 3 fotos per setmana. La majoria dels articles han servit pel llançament del blog de la nostra nova empresa iSalutacasa.com 

El dia de l’any amb més visites va ser el 13 de Setembre amb 96 visualitzacions de l’article: llançament del web ben aviat ! I els visitants han estat de 15 països diferents, la majoria d’Espanya.

Blog_countryVisits Antoni Barniol

No està gens malament pel primer any considerant que el meu objectiu és aprendre a treballar amb blogs i publicar allò que a mi m’agrada. Molt agraït a tots aquells que em segueixen.

Us desitjo un 2013 ben reeixit i sobretot, sobretot, amb alguna bogeria de tant en tant!