isalutacasa : llançament del web ben aviat !

Serveis d’infermeria a domicili i telemonitorització
Cuidem i curem infants, adults i gent gran

Ben aviat llançarem la pàgina web d’isalutacasa on us explicarem més detalladament el que fem i com ho fem.

Donem serveis d’infermeria a domicili per cuidar i curar infants, adults i gent gran.

Som la seva infermera de referència, recolzem els cuidadors no professionals i la família per tal d’afrontar la rutina diària davant la cura de la persona que ho necessita, fem educació sanitària i aportem seguretat i tranquil.litat. Estem amb vostés sempre que ho necessitin. Fem d’enllaç entre el metge prescriptor i el pacient, el seu cuidador i familiars.

Utilitzem la tecnologia per ser més eficients i poder dedicar més temps amb els pacients i familiars, hem dissenyat un sistema de telemonitorització que funciona els 365 dies i les 24 hores.

L’infermera de referència fa un manteniment i monitorització de la salut de manera que, amb visites periòdiques, sempre manté el contacte amb el pacient i el cuidador o familiar i contactes telefònics en cas de consultes urgents. Els ajudarà a establir una administració dels medicaments correcta, a fer les cures que es requereixin, com evitar llagues en malalts dependents i allitats, administrar medicació intravenosa o intramuscular, canvis de sondes, higiene de ferides, seguiment de post-operatoris i qualsevol altra tractament sanitari que es requereixi utilitzant les tècnicques d’infermeria professionals.

Sabem el que és patir una malaltia i com pot millorar el benestar del pacient durant el seu tractament si es disposa de bons professionals sanitaris i d’un bon assessorament. L’infermera de referència d’isalutacasa els ajudarà a adaptar-se a les noves necessitats segons l’estat de salut dels pacients. També gestionarà les possibles recomanacions de rehabilitació i els ajudarà a trobar l’encaix idoni per cobrir les necessitats de tots plegats.

Perquè és ben sabut que COM A CASA, ENLLOC ! 

One thought on “isalutacasa : llançament del web ben aviat !

  1. Retroenllaç: Fem una bogeria? | Antoni Barniol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s